Latest News

PM-TSMY KEKAL PILIHAN RAKYAT


KAJIAN panggilan telepon secara acak pengundi berdaftar Sabah antara 25-30 jun, 2020 mendapati daripada semua peringkat umur, memilih Tan Sri Muhiyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri Malaysia.

Anwar menduduki tempat ke-2 dan Shafie ke-3 daripada semua peringkat umur.

Pemilihan peringkat umur antara 21-65, atas sebab mewakili sebahagian besar pengundi berdaftar.

Jika diadakan PRU-15, dan 2185 responden mewakili segmen pengundi negara ini, maka parti yang berpihak kepada TSMY akan menang pilihanraya.


Jikapun Anwar dan Shafie bergabung, pilihan pengundi kekal pada TSMY di semua peringkat umur.

Paling ketara peringkat umur yang memilih TSMY adalah 36-45. Mungkin penyebabnya ekoran kejayaan kerajaan PN mengawal wabak COVID-19, selain pakej stimuli ekonomi negara.

Kumpulan yang sangat terkesan akibat PKP, termasuk kehilangan kerja, pemotongan gaji serta cuti tanpa gaji (21-35) kekal yakin kepada kepimpinan TSMY.

Kumpulan pengundi yang mempunyai kedudukan mapan (46-65) tidak terkecuali, kekal memilih TSMY sebagai Perdana Menteri.

Melihat kepada data mentah ini, adalah penyebab mengapa PH Plus enggan jika PRU-15 diadakan dalam masa terdekat sebaliknya mereka memperjudikan nasib mereka ke Putrajaya kepada 222 ahli parlimen.

Nota: Data adalah daripada sumber mentah kajian seorang calon sarjana sains politik yang sedang mempersiapkan tesis. Ulasan dalam blog ini tidak mencerminkan pandangan atau rumusan mahasiswa tersebut.

1 Response to "PM-TSMY KEKAL PILIHAN RAKYAT"

FRADESY RIRITIA said...

Hai semua

Nama saya FRADESY RIRITIA, saya berasal dari indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu anda semua kebenaran, setiap orang yang anda lihat pada catatan mereka di blog dan laman web ini adalah pencuri (SCAMMERS), saya telah menjadi mangsa cerita mereka dan mereka telah merosakkan hidup saya.
Saya tidak di sini untuk memberitahu anda kisah bagaimana saya ditipu dan bagaimana saya kehilangan banyak wang kepada mereka.

Saya di sini untuk memberitahu anda SYARIKAT PINJAMAN sebenar dan sahajalah yang ALLAH hantar untuk mengubah hidup saya, mereka adalah SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL, mereka adalah satu-satunya syarikat pinjaman tulen yang diiktiraf dan dibiayai oleh WORLD BANK.

Mereka adalah satu-satunya syarikat pinjaman tulen, mereka mempunyai terma dan syarat pinjaman yang cukup besar, untuk menutup semua pinjaman mereka mampu dimiliki dan cepat dilunaskan tidak seperti syarikat palsu lain yang anda lihat di sini dalam talian yang akan mengambil wang anda tanpa mengeluarkan pinjaman anda,
Tolong jangan tertipu oleh saksi yang mempunyai nombor dan whatsapp indonesia, semuanya penipu, bagaimana syarikat individu boleh memberi pinjaman ?, itu harus menjadi pertanyaan pertama anda.

Rakan-rakan saya di Asia, saya mohon anda mendengarkan saya ketika saya bersumpah kepada anda dengan nama Allah, bahawa saya mengatakan kepada anda semua kebenaran, Syarikat ALL GLOBAL GRANT LOAN, satu-satunya syarikat yang boleh dipercayai dan mereka akan memastikan anda menerima pinjaman anda setelah anda menyelesaikan proses pinjaman seperti yang diperlukan.
Mengapa anda tidak menjadi antara berita baik ini dengan menghubungi mereka segera sekiranya anda SANGAT MENARIK untuk meninggalkan perjuangan kewangan anda dan meningkatkan tahap kehidupan anda, berikut adalah EMAIL allglobalgrantloan@gmail.com mereka.

Anda bebas menghubungi saya di EMAIL fradesyriritia12@gmail.com saya untuk maklumat lebih lanjut, saya dengan senang hati akan mendengar anda berkongsi kisah kebahagiaan anda sendiri.
Terima kasih semua, dan semoga ALLAH memberkati SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL kerana memberi saya kegembiraan baru ini.

NAMA Syarikat: SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL
syarikat: allglobalgrantloan@gmail.com
Whatsapp Syarikat +1 (304) 997-4034
E-mel saya: fradesyriritia12@gmail.com

Blog Archive