Latest News

VIDEO SEMBURIT: TIADA IMPAK PADA AZMIN

PADA era sekarang, apa pun kata orang, video seks yang membabitkan pemimpin kerajaan sekarang tiada kesan apa-apa, kerana sebarang bentuk video dianggap sebagai video palsu yang dihasilkan oleh teknologi multimedia.

Pelik juga, mengapa Dato Seri Najib atau para pemimpin yang sehaluan dengan beliau sebelum hilang kuasa, tiada video seumpama itu? Sedangkan masa itu selain fitnah-fitnah lain, video seks semburit mempunyai nilai politik yang amat tinggi. 

Mengapa pakar-pakar mutimedia itu pilih Azmin Ali? semasa ada kuasa? Alasan yang boleh diambil, adalah sebagai "acid test" kepada Azmin, sejauh mana Perdana Menteri mempertahankan beliau. Sejauh mana keabsahan tag Azmin sebagai " the blue eye boy" Tun Dr Mahathir.

Kini terbukti, memang sah Azmin mempunyai tag seumpama itu. Dengan tag itu, apapun cara pihak lain cuba menjatuhkan Azmin, tidak akan berkesan, selagi Tun Dr Mahathir masih pemimpin nombor satu negara.

2 Responses to "VIDEO SEMBURIT: TIADA IMPAK PADA AZMIN"

Anonymous said...

Nampaknya video dubur menduburi liwat meliwati kem anti Jemin Jamban dalam PKR kurang berjaya dan tidak dapat meyakinkan orang ramai. Disarankan kem anti Jemin Jamban dalam PKR boleh lagi mencuba dimasa2 akan datang. Kami pemerhati politik hanya ingin menambah popcorn...

Anonymous said...

BERPURA2 simpati dgn. Azmin pula si PENYAMAQ anwar PARIA HOMO bangkai ANJING tu!!! Kita JANGAN jadi BANGANG!!! PENGGANAS2 DAPbangkai ANJING dah TAKUT, diKERAHkan utk. MENIPU kononnya PAS-UMNO terlibat!! CIA/MOSSAD - dgn. MUDAH boleh menCIPTA akan KLON atau TOPENG MUKA yg. mcm. MUKA ASLI!!! Ini disyaki permainan LICIK, DAJAL dan JIJIK si anwar PARIA HOMO dan TUAN DAP bangkai ANJING homo JIJIK Zionis ISrael dia, utk. PASTIkan SATU2nya, parti BUMIPUTERA dlm. rejim PH, PPBM diHAPUSkan habis2an, maka anwar PARIA HOMO boleh jadi PM dgn. MUDAH, dan yg. paling UTAMA, maka, TPM akan diPERMUDAHkan dr. bangkai2 SAMPAH DAP ANJING kurap HOMO jijik ZIONIS ISrael, dibawah hak asasi 'KESAMAAN' SAMPAH dan PENIPU Zionis!!!!!!!! Sbb. tu, si anwar PARIA HOMO ni amat ANTI-UNDG2 PERLEMBAGAAN 153, terutamanya dlm. TEMURAMAH2 dajal dia dgn. MEDIA2 BARAT-ZIONIS!!!

Lihat artikel2 BERNAS ini, di -

1. https://www.thethirdforce.net/usul-undi-tidak-percaya-anwar-1-julai-ini-disokong-dua-pemimpin-kanan-umno/

Usul undi tidak percaya Anwar 1 Julai ini disokong dua pemimpin kanan UMNO

Oleh Raggie Jessy

The Third Force net
June 24, 2019;

2. https://nthqibord.com/2019/06/13/dap-dalang-disebalik-video-mirip-azmin/ (Google ZIONIS dah TAPIS artikel ni, jadi pi terus laman web NTH QIBOARD ni bawah TAJUK ni!!)

DAP dalang disebalik video mirip Azmin?

By MAJDAN YAHYA

SUMBER: AMRAN AHMAD NOR
Timbalan Pengerusi Gagasan Tiga (G3)
Bekas timbalan pengerusi biro buruh DAP.

NTH QIBOARD com
13/06/2019; dan di –

3. https://www.malaysia-today.net/2019/06/13/the-aim-is-to-eliminate-ppbm-by-eliminating-azmin/

The aim is to eliminate PPBM by eliminating Azmin

By Raja Petra Kamarudin

Malaysia Today
Last updated Jun 13, 2019.

Blog Archive