Latest News

PSS-PENDIRIAN UPKO SUDAH TERLAMBAT

PARTI UPKO bagaikan binatang sesumpah, sentiasa bertukar kulit untuk kepentingan sendiri.

Kerana kekalahan calon Warisan di PRK Kimanis, maka Presiden UPKO mencadangkan agar pemberian PSS kepada PATI Sabah dibatalkan, sebaliknya menghantar balik ke negara asal.

Semasa PRK Kimanis sedang rancak-rancak, Madiius Tangau menyokong penuh pemberian PSS kepada PATI, malah kertas kabinet disediakan untuk perbincangan dan perhalusan berkaitan pengeluaran kad bagi PATI Sabah.

UPKO adalah parti yang khianat kepada BN selepas PRU-14, kerana keluar daripada gabungan tersebut kurang 48 jam selepas pembentukan Kerajaan Sabah yang diketuai Tan Sri Musa Aman untuk menyokong Datuk Shafie Apdal, dan kerana perbuatan UPKO tersebut, maka telah menimbulkan krisis perlembagaan, yang mana kes tersebut masih di Mahkamah Persekutuan.

UPKO cuba mendapatkan semula sokongan KDM, selepas pengundi KDM Kimanis menolak calon Warisan, sebaliknya menyokong calon BN yang disokong PBS, STAR parti-parti yang dipimpin KDM.

UPKO seperti juga Warisan, kerana isu pemerintahan ke dua-dua parti tersebut yang dinilai oleh rakyat semata-mata untuk kepentingan peribadi dan kroni seperti mana mereka perlihatkan selama 20 bulan memerintah, termasuk lah tindakan Madius menerima bantuan Musim Tengkujuh bagi penoreh getah.

Melihat keputusan PRK Kimanis, adalah satu indikator, bahawa kerajaan Warisan yang disokong UPKO adalah kerajaan sepenggal.

1 Response to "PSS-PENDIRIAN UPKO SUDAH TERLAMBAT"

pakresky said...

Assalamualaikum wr.wb,saya pak arianto pekerjaan saya sehari-harinya cuma seorang TKI pembantu di negara tentangga yaitu di malaysia yang pendapatannya tidak seberapa dan suami saya cuma kerja di kelapa sawit,buat biaya anak sekolah aja tidak cukup di kampung apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga sehari-harinya dan suatu malam saya buka internet dan tidak sengaja saya temukan number HP EYANG WORO MANGGOLO langsung saya telpon beliau dan menceritakan semua keluahan saya dan akhirya di kasih ANGKA GHAIB 6D benar-benar tembus dengan adanya EYANG semua hutang-hutang saya di kampung sudah lunas semua ,bahkan sekarang saya sudah buka usaha WARUNG MAKAN di malaysia!!! sekali lagi saya mengucapkan banyak terimah kasih kepada EYANG WORO MANGGOLO atas bantuan Eyang kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan EYANG WORO MANGGOLO pula yang telah memberikan angka ghaib hasil ritual,beliau kepada saya yaitu 6D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut-turut tembus .
Solusi yang tepat jangan anda putus aza karna EYANG akan membantu anda semua dengan Angka ritwal/GHOIB apa bila anda butuh angka togel 2D-3D-4D-5D-6D, dijamin 100% jebol.
Apabila ada waktu silahkan/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 .
DAN BELIAU JUGA BISA MENBANTU ANDA TUK PUTARAN YANG ADA DI BAWA.

angka;GHOIB: singapur
angka;GHOIB: hongkong
angka;GHOIB; malaysia
angka;GHOIB; toto magnum 4d
angka"GHOIB; laos…
angka"GHOIB; macau
angka"GHOIB; sidney
angka"GHOIB: vietnam
angka"GHOIB: korea
angka"GHOIB: kudalari

sekali lagi makasih yaa KI waktu itu saya cuma bermodal uang cuma 300 ribu dan akhirnya saya menang banyak dan berkat angka gaib hasil ritual KI saya sudah buka usaha Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HUB/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 insya allah beliau akan menbantu anda semua.trimakasih

Blog Archive