Latest News

Amerika Cuba Campur Tangan Urusan Negara

SELEPAS Al-Gore, kini Joe Biden, dua-duanya Naib Presiden Amerika, daripada Parti Demokrat.

Biden, mengeritik Malaysia, kerana memperkukuhkan Akta Hasutan 1948, sambil memberi memberi cadangan, martabat Malaysia, masih boleh dikembalikan, jika membebaskan Anwar Ibrahim daripada tuduhan liwat II.

Kenyataan Biden melalui tweeter itu mendapat maklum balas daripada Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Paul Low, dengan berkata " Kamu Salah Naib Presiden", manakala Khairy Jamaluddin pula, meminta Naib Presiden itu bercermin, dan mengaitkan Penjara Guantanamo, Cuba, di mana berlaku penahanan warga asing tanpa bicara.

Nampaknya lobi Anwar, berjaya, kerana sebelum ini, Amerika seolah-olah lepas tangan berkaitan sodomi II.

5 Responses to "Amerika Cuba Campur Tangan Urusan Negara"

Anonymous said...

pukul anak sindir menantu..
mungkin ada yang cakap tak selupa bikin..

Anonymous said...

Pemimpin-pemimpin parti Democrat memang terkenal pro-gay.

sesejuk mata memandang said...

Kita mengharapkan para hakim yang bijkasana tidak menjadi pro-amerika walaupu7n mungkin sebelum kenyataan meminta anuar dibebaskan oleh bin laden dibebas keputusan mungkin dna mungkin berpihak kepada anuar , jadi jadi mungkin juga sebarang keputisan yang berpihak kepada anuar boleh dan boleh ditukarkan bagi mengambarklan bahwa para hakim bukan lah mainan amerika

Anonymous said...

Biden tu.dari link jew... anwar mmg terkenal rapat dgn yahudi....

Tp obama x sokong anwar....

Anonymous said...

Kalau AS kuat , cuba tangkap Madey Mohamad, Penyamun Tersohor Dunia.

To Joe Biden, Hope you can replicate what Al Gore did and do more.Declare UMNO as an illegal entity and put them in an international court for prosecution. If not you are promoting racism and corruption amongst 3rd world leaders.

Blog Archive