Latest News

MH370: Signal Kotak Hitam 5 minit 25 saat dan 7 minit- Petunjuk Adalah Lokasi Sebenar Pesawat Terhempas

Angus Houston Ketua JACC, mengumumkan pagi tadi, bahawa lokasi sebenar pesawat MH370 terhempas adalah lokasi yang sedang dironda pada masa ini. Kenyataan itu disokong oleh dua lagi signal daripada Kota Hitam yang dikesan semalam oleh Ocean Shield yang membawa state of the art pengesan frekuensi kotak Hitam masing berdurasi 5 minit 25 saat dan 7 minit. Melalui pegesanan ini, maka harapan untuk menjumpai dengan segera titik dimana pesawat itu terjunam, akan diketahui dalam masa sedikit waktu lagi. Jika titik di mana pesawat itu berjaya di pin point, maka Bluefin 21 akan digunakan untuk menjalankan pemetaan atau menentukan apakah memang ada bangai pesawat di dasar laut. Berasaskan keadaan semasa, hanya MH370 yang sedang dicari membawa Kotak Hitam khusus untuk pesawat.

3 Responses to "MH370: Signal Kotak Hitam 5 minit 25 saat dan 7 minit- Petunjuk Adalah Lokasi Sebenar Pesawat Terhempas"

Anonymous said...

Alhamdulillah..moga doa rakyat Malaysia diperkenan oleh Allah SWT. Amin.

Unknown said...

Aku tunggu bila pkr tali barut penjahat pengkhianat Negara yang terlibat akan dituduh dan dipotong kepala mereka oleh Negara cina.

peminat Mak Bedah said...

Mak Bedah, I peminat U le..! juga Makcik Sambal Belachan.

Blog Archive