Latest News

Karpal Telah Tiada- Siapa Bakal Peguam Utama Anwar

Karpal Singh, 74 maut apabila terlibat dengan kemalangan di Leburaya Utara berdekatan Kapar, Perak jam 1.10 pagi tadi. Kereta mewah beliau yang bernombor KS9898 melanggar belakang sebuah lori bermuatan semen, pasir dan besi, akibatnya kereta yang membawa MP Gelugor itu remuk mengakibatkan beliau maut ditempat kejadian. Turut maut adalah pembantu pribadinya, sementara yang tercedera, Ram Singh anak mendiang, Selvam pemandu kereta itu serta pembantu Karpal Singh seorang wanita rakyat Indonesia.

Kapal adalah Pengerusi DAP, sebelum melepaskan jawatan itu awal Mac, sementara menunggu rayuan Hukuman di Mahkamah Rayuan berhubung penghinaan kepada Sultan Perak semasa krisis Perlembagaan Perak tahun 2009.

Juga, Karpal adalah peguam Utama Anwar dalam kes Sodomi II, di mana kes itu kini berada di Mahkamah Persekutuan, kerana Anwar dijatuhi hukuman penjara 5 tahun pada 7 Mac oleh Mahkamah rayuan. 

Selepas ketiadaan Karpal, siapa bakal peguam Utama Anwar? dalam kes Sodomi II?

6 Responses to "Karpal Telah Tiada- Siapa Bakal Peguam Utama Anwar"

Anonymous said...

Anwar akan lantik peguam dari Indon pulak hahahaha

Anonymous said...

Tak perlu dah peguam..karpal mampos pun kes diri dia pun x selesai lagi, rau sana rayu sini, postpone postpone pun x habis habis ..

Sheikh Anu War Berahi Al Juburi tu pun x perlu dah lawyer, tak lama lagi dia juga akan berkubang bersama sama kapal karam tu di alam barzakh, amanlah sikit dunia ini bila singa jelutong dan pondan tua cerok tok kun tu dah mampos

Anonymous said...

Where is the wheelchair keep the wheelchair for aljuburi

Anonymous said...

MUNGKIN sAMPAN sINGH ....ATAU TUTUH SINGH...

Anonymous said...

Kah kah kah kah kah.. ada la sekor penganut PAS yang sangggup menangisi pemergian mendiang Karpal Poosing, siap sanggup menangis ditepi keranda Karpal Poosing lagi...

Tak percaya??? Tengok la blog penganut PAS tu disini (kalau dapat print screen dulu sebelum penganut kahak hijau tu padamkan entri dia.....

http://penyokongpas.wordpress.com/2014/04/17/r-i-p-karpal-1940-2014/

Anonymous said...

Korang ni semua bodoh. Hidup mati percaye benda yg bodoh. sampai bile nk diperbodohkan

Blog Archive