Latest News

Video Seks: Mustafa Ali masih membisu

ALOR SETAR: Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali terus membisu mengenai isu penyebaran video seks yang dikaitkan dengannya baru-baru ini.

Bagaimanapun beliau yang kelihatan bersahaja ketika diserbu pihak media bagi mendapatkan reaksinya berhubung video yang disebarkan sejak seminggu lalu bertegas untuk tidak memberi sebarang komen.

Sebaliknya Mustafa terus mengulangi kenyataannya sebelum ini yang beliau menyerahkan kepada peguamnya, Asmuni Awi dan Hanifah Maidin melalui Tetuan Awi & Co. untuk mengambil tindakan lanjut.

"Tak apa..tak apa, saya serah kepada peguam," katanya ringkas ketika ditemui di sini.

Diajukan teori kemungkinan wujud unsur sabotaj sama ada di kalangan pemimpin PAS sendiri atau membabitkan sekutu mereka iaitu Parti Keadilan Rakyat (PKR) atau DAP, Mustafa hanya tersenyum tanpa memberikan reaksi.

"Oh, anda beritahu saya? Tak mengapalah...saya dengar cukuplah," katanya sambil tersenyum.

Sebaliknya ketika menunggu kenderaannya sebelum meninggalkan majlis, Mustafa lebih selesa untuk berbual dengan wakil media mengenai situasi politik semasa di Kedah terutama membabitkan senarai calon Barisan Nasional (BN).

2 Responses to "Video Seks: Mustafa Ali masih membisu"

kedailelaki said...

JOM KLIK DISINI
---->> COPY LINK INI

http://bit.ly/11dcWl8

- Tambah saiz zakar -
- Tambah Nafsu & Stamina -
- Pewangi Khas Lelaki -
- Keraskan zakar | penis -
- Zakar Sihat -
- ingin panjangkan zakar

JOM KLIK - LIHAT PRODUK < TERBAIK >
---->> COPY LINK INI

http://bit.ly/ZXH69l

Gombug said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Blog Archive