Latest News

TUN DR MAHATHIR TERBUKTI PAKAR STRATEGI TIADA GALANG GANTINYA

SOLO- Tun Dr Mahathir menerima sokongan semua pihak (noktah). Tiada lagi pemimpin pernah melakukannya. Hanya ahli biasa sebuah parti dan ahli parlimen. Kini seorang Perdana Menteri yang sungguh “powerful”. 

Menurut Peguam Negara-Tommy Thomas, tiada limit masa jawatan Perdana Menteri Interim. Selain itu, boleh melantik sesiapa sahaja menjadi ahli kabinet beliau, tanpa mengira parti. 

Desakan meletakkan jawatan, peralihan kuasa, turun jalan, semua musnah ditangan Pakar strategi terulung- Tun Dr Mahathir. 

Gerakan Tun Dr Mahathir, tiada siapapun menduga bakal berlaku. Semua pihak terperangkap. Apa yang paling malang mereka yang ada kedudukan menteri, timbalan menteri, setiausaha politik, bukan sahaja hilang jawatan, akan tetapi bayaran pencen sirna. 

Kata peribahasa, jangan jolok sarang tabuan. Padah jadinya. 

Kejadian pada 24 Februari, 2020, adalah lakaran sejarah tanah air. 

Berbulan-bulan semua pihak mengatur gerakan masing-masing, namun akhirnya gerakan itu hanya untuk seorang yang bernama MAHATHIR!!!!.

3 Responses to "TUN DR MAHATHIR TERBUKTI PAKAR STRATEGI TIADA GALANG GANTINYA"

Pak yop said...

Seseorang yg bernama MAHA..segala maha ada pada dia..

Anonymous said...

Sumpah laknat jadi kenyataan dan PH hancur berkecai betapa besarnya pengorbanan boss ku Mantan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak pun menyokong rancangan kerajaan baharu itu walaupun Dr Mahathir bertegas Najib mesti menghadapi tindakan undang-undang atas pertuduhan yang dilakukan.

Jika Najib memikirkan kepentingan diri dan populariti beliau yang sedang mencanak sekarang tentulah beliau akan menentang sebarang usaha membentuk kerajaan bersama Dr Mahathir. Namun bagi pemimpin UMNO dan Pas, agenda Melayu dan Islam dalam kerajaan lebih penting daripada kedudukan mereka.

Selagi mahkamah belum jatuhkan hukiman sesorang itu belum dituduh bersalah ..

DAP LGE terdesak untuk sokongan dari Tun (selama ini DAP dan PKR yg sabotaj Tun) hingga menuduh pemimpin kleptokrasi global utk menjadi kerajaan... Tokong hanya tunggu masa kes kamu dibongkar...!!

Puaka Rimba said...

Tun M memang POWER..Hihihikikikihahahakahkahkah

Blog Archive