Latest News

Beri Peluang Kepada Muhiyiddin Mengetuai BN pada PRU-14

BARISAN NASIONAL, perlu seseorang yang bersifat kebapaan untuk mengayumi rakyat, selain bebas tomahan; juga mengerti rakyat.

Muhiyiddin ada ciri-ciri itu. 

Ucapan beliau semasa Pau Umno yang baru sahaja berlabuh, menunjukkan bahawa beliau mengerti kehendak akar umbi.

4 Responses to "Beri Peluang Kepada Muhiyiddin Mengetuai BN pada PRU-14"

Anonymous said...

Tajam, tegas dan berisi padat ucapan TS Muhyiddin lengkap dengan hujah2 Al-Quran.. yg ni macai PAS pun pening..

Berbanding dgn Najib.. uweekkk.. ucapan setaraf budak tadika baru belajar berucap.. zero impact!!
asyik2 undi Cina..


Lastly BANGANG yg femes..

Najib step downlah..plssss

Anonymous said...

Memang sokong dan Doa sangat sangat semoga ia satu kebaikan untuk Tanah Melayu dengan pertukaran ini, In Sya Allah!

Anonymous said...

1. Kita boleh beri pandangan hendak najib step down - tapi setakat itu aja - nothing happen

2. Kita boleh criticise najib as keyboard critics - masuk telinga kanan keluar telinga kiri - u wake up next morning, najib is still there

3. Kita suruh utusan tulis sindir najib supaya turun takhta - dibakulsampahkan

Take a few steps back

1. Gather real, brave and genuine umno members and fighters and march towards najib's office and demand his stepping down

2. Get malay n muslim ngos like perkasa, isma, army veteran etc etc n submit a memorandum

) get media attention
) make press conference
) get ready the dream team minus all naib presiden

Lets see whether u can get results

Anonymous said...

kami rakyat biasa ni org2 melayu yg bukan ahli umno maupun pas ka pkr ka sgt2 terluka dgn kepimpinan najib. hati najib bukan dgn rakyat, jiwa najib jiwa bangsawan, fikiran najib fikiran punahsihat, keseronokan najib meraikan bangsa cina, mulut najib pulak selalu silap cakap. cukup la. PRU13 tsunami cina dan melayu bandar jangan PRU14 tsunami melayu luar bandar pulak. tak larat la nak tgk kebiadapan dan kesombongan DAP melanyak, melenyek dan meludah org2 melayu lagi sehingga tercetus 13 Mei 1969 tu

Blog Archive