Latest News

MH370: Harapan Semakin Cerah

Sejak jumaat sehingga hari ini telah tiga signal seperti signal yang biasa daripada Kotak Hitam berjaya dikesan. Pada jumaat dan sabtu pasukan China berjaya mengesan pulse seperti signal Kotak hitam, dan pada hari ini Ocean Shield yang dilengkapi alat pengesan underwater locator finger juga mengesan signal yang menyerupai signal daripada Kotak Hitam.

Dengan tanda-tanda yang ada, besar kemungkinan misteri kehilangan MH370 akan tersingkap. Pasukan pencari dikerahkan dikwasan di mana signal itu dikesan. Harap-harap, dalam masa sesingkatnya, akan diketahui apa kah signal itu merupakan signal daripada Kotak Hitam MH370.

Australian search chief Retired Air Chief Marshal Angus Houston said: "We need HMS Echo and the Australian defence vessel Ocean Shield to come to the location because they have special equipment that can help us make the judgement whether there is anything down there."

4 Responses to "MH370: Harapan Semakin Cerah "

Mak Bedah said...

Aku yakin jikalau FDR ini dapat dikesan, sudah tentu datuk seri homo naik gabrah.

Paranoid lah anwar. Padan muka engkau anwar. Penjinak pengganas ahli pkr.

Anonymous said...

Semoga Allah swt menyebelahi pihak yang dianiaya...ya Allah berikanlah petunjuk siapa yang benar dan bersalah!

Anonymous said...

Betul mak bedah,al Jub ,akan lebih di takuti oleh masyarakat antarabangasa berbandig osama,kerana anak buahnya mampu bertindak lebih ganas dari anak buah osama.

QalamQabut said...

Apa yang cerahnya? Yang aku nampak hanya kemuraman yang berterusan.

Malu aku jika kotak hitam itu ceritakan khianat seorang manusia yang menggugat ketenangan satu dunia.

Kalau korang dah kaitkan dengan Anuwar, aku hanya boleh menambah... orang Fuckatan ni memang otak tak stabil!!!

Blog Archive