Latest News

Pembangkang-Sudah Hilang Akal

Sejak kalah pada PRU-13, Pembangkang macam hilang akal. Perbuatan mereka melalui Jelajah 505, Demonstrasi di malam tahun baru, menghina Perdana Menteri dengan menyumbat kangkung pada Patong Perdana Menteri, dan acara menyumbat kangkung dimulut sendiri di Sunway seperti pada gambar, menunjukan, bahawa pembangkang sudah kehilangan akal.

Kalau manusia hilang akal, maka perlakuanpun tidak terkawal, seolah-olah mereka itu bukan manusia lagi yang dikurniai akal untuk berfikir. Mereka bertindak, seolah-olah mahkluk lain, yang tidak dikurniakan akal dan fikiran.

Melihat tidakan mereka itu, hanya mereka yang berfikiran sama sahaja yang ikut menyurapi mereka, sehingga mereka yang waras melihatnya bagaikan robot-robot berjalan.

2 Responses to "Pembangkang-Sudah Hilang Akal"

KING MAKER said...

salam blogger...minta tolong blogger dapat paut kinginwar.blogspot.com ke link blogger... saya sudah pun pautkan link blogger ke blog saya...sekian terima kasih...

army of khalifah said...

Orang-orang pakatan haram jadah ini, semuanya lembek macam kangkong terlebih masak. Dah tak dapat kuasa dan tak ada modal kisah kiasan kangkong pun boleh jadi modal politik. Memang dasar low class punye pakatan haram.

Diego Maradona.

Blog Archive