Latest News

Musang di Kementerian Kewangan terbongkar?

AKHIRNYA, Musang berbulu ayam yang selama ini menjadi tali barut Pakatan pembangkang dalam Kementerian Kewangan kerana mendedahkan maklumat sulit kerajaan berhubung projek LRT Ampang selama ini berjaya DIBONGAR.

Individu tersebut bukannya lelaki, tetapi perempuan. Berapa agaknya jumlah sogokan yang diterima oleh perempuan ini dari Rafizi dengan menyalurkan maklumat rahsia Kerajaan kepada Pembangkang. Tak mungkin, perempuan ini melakukan perbuatan tersebut ikhlas kerana Allah Ta'ala sedangkan dia sendiri tahu 'malapetaka' yang bakal menimpa dirinya apabila KANTOI dan DIBOGELKAN nanti.

Di bawah ini, dilampirkan sedikit maklumat mengenai dalang yang selama ini menjadi duri dalam daging di dalam Kementerian Kewangan sehingga menyebabkan Pakatan Pembangkang membuat tuduhan salah terhadap Kerajaan dalam isu projek pembinaan LRT Ampang.

Nama individu terbabit Dato' Fauziah Yaacob (gambar), Setiausaha Bahagian Perolehan, Kementeriaan Kewangan yang duduk dalam Tender Board.

Dia yang berdegil mahu memberikan projek tersebut kepada Ingress, syarikat kroni Anwar Ibrahim dan JV partner, Balfour Beatty yang angkuh tak mahu tolak ansur.

Pihak Kementerian yang terlibat perlu mengenakan tidakkan tegas terhadap dalang-dalang yang menjadi tali barut Pakatan Haprak dalam Kerajaan seperti perempuan ini agar ia dapat memberi amaran kepada musang-musang Pembangkang yang masih lagi bersarang dalam Kerajaan agar tidak sewenang-wenangnya mendedahkan maklumat sulit Kerajaan.Entri Asal Disini

4 Responses to "Musang di Kementerian Kewangan terbongkar?"

Jabalnur said...

KSU? apa kata Tuan?

Jabalnur said...

KSU? apa kata Tuan?

mat din said...

tak akan diambil tindakkan punya,ini MALAYSIA.jikalau berlaku diCHINA dah lama dihukum tembak

rantai said...

takkan bangkai gajah nak tutup dengan sepelepah daun pisang je, bang....!!!

Blog Archive