Latest News

Sodomi II: Anwar Kata Kalau Masuk Penjara-60 Peratus PKR Sudah Menang-Mengapa Takut Dipenjara?

BUKANKAH Pakatan Rakyat mahu merampas Putrajaya. Anwar kata, kalau beliau masuk penjara, maka Pakatan Rakyat sudah menang 60 peratus. Kalau begitu kenapa takut masuk penjara. Kenapa perlu buat rayuan, sedangkan kunci untuk merampas Putrajaya adalah apabila beliau dipenjarakan.

Seharusnya, penyokong Anwar berdoa, agar beliau disumbatkan dalam penjara, kerana cara itu lebih mudah untuk Pakatan mencapai visi mereka.

10 Februari adalah penghakiman oleh Mahkamah Persekutuan, apa kah akan mengekalkan keputusan Mahkamah Rayuan pada 7 Mac 2014 yang menjatuhkan hukuman 5 tahun penjara kerana didapati bersalah meliwat Mohd Saiful Bukhari Azlan, mantan pembantu peribadi beliau.

2 Responses to "Sodomi II: Anwar Kata Kalau Masuk Penjara-60 Peratus PKR Sudah Menang-Mengapa Takut Dipenjara?"

Anonymous said...

Bakal mufti turki...no komen
Aku nak ketawa ja...hahahahahahaha
Klu anwar mampos...pr sdh menang 100%

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

Blog Archive