Translate

Sunday, 17 August 2014

Kemelut MB Selangor: PR Buat Sultan Selangor Tiada Pilihan

ATAS sebab Pas sudah buat U turn, akhirnya PR hanya mencalonkan Wan Azizah Wan Ismail sebagai pengganti Khalid Ibrahim. Pas akhirnya akur, kerana Azmin Ali yang dicalonkan parti itu menolak pencalonan.

Dengan pendirian DAP-PKR-PAS yang mutakhir ini, maka tiga parti itu tidak membenarkan Sultan Selangor memilih melainkan semacam satu paksaan. Jika Sultan merasa dipaksa, ada kemungkinan baginda perkenaan Khalid membubarkan DUN Selangor untuk satu Pilihanraya Negeri.

5 comments:

Anonymous said...

Memang patut DUN dibubarkan olih MB

Anonymous said...

bubar je DUN selangor... kita tengok bagaimana respon pengundi selangor kelak...

Anonymous said...

Yessss..bubar terus dan pkr akan hancur...melayu atas pagar...melayu selangor yg sempati kalid dan penyokong pas berpecah dua sokongan utk pkr pasti hancur....d

pisau tajam said...

cara yang terbaik ..kita keluar mengundi lagi , enjoy the game.

Anonymous said...

nuar ni kalau nak sangat keluarga dia jadi mb lantiklah anak lelaki dia bukan bini dia ..mana ada mb pompuan...buat malu selangor aja macam tak ada lelaki beriwibawa kat selangor

Labels

Blog Archive