Latest News

PM PH- Tun Dah Stim Syiok Lagi- Tak Kan Nak Lepas

PM- Tun M dah stim n syiok lagi, tak kan nak lepas, pada bang non. Penyokong bang non yang terlolong terpekik, kena siram air hos fru, awak-awak pulang rumah, antuk-antuk kepala biar benjol, sebab bodoh.

ratu kipas? jadi no 2 Tun M? nanti macam tun musa, tun ghafar dan bang non, bukan sahaja kena lahap, malah dilapah.

Dap dan amanah, ada aku kesah, awak-awak melopong, lu punya pasal la. pemimpin awak, kami tau macam kerbau dicocok hidung, macam tin kosong, sebab itu, gertak sikit, terus akur, angguk. awak-awak nak apa lagi, memangpun pemimpin awak begitu.

Sebenarnya, DAP da tahu, merampas Putrajaya, hanya angan-angan, jauh daripada kenyataan. Menamakan Tun sebagai PM, PH, hanya bertujuan memeriahkan PRU-14. Pesta demokrasi tanpa kejutan, monoton, mana syiok diikuti. Setidak-tidaknya, dengan menamakan Tun M PM PH, maka semakin rancaklah komen-komen, semakin banyak tulisan-tulisan, tidak ketinggalan blog APA YANG TERSIRAT, kembali aktif semula.

Mana syiok, asyik-asyik cerita 1MDB, cerita rm2.6b, cerita-cerita dongeng dan gossip. Oleh kerana the old man comeback, makna kata, PH yang melaungkan-laungkan pembaharuan, hanya olok-olok, bukan betul pun. laungan itu, hanya refresh politik, kalau tidak politik malaysia membosankan.

Kini, confirm, PH tiada pemimpin, mereka terpaksa menunggu mantan pmimpin umno jadi bos. rupanya kit siang, guan eng, mat sabu, hanya jaguh dimulut, tiada umhh!!!

Azmin? hanya fikir pasir di Selangor, bagai mana akaun angkanya memanjang. Rafizi, siang malam, reka cerita fiksi dan fitnah. mak lampir, sibuk nak betulkan mulut, semua sibuk hal sendiri, hinggakan kit siang yang lepas operasipun, yang buat keputusan. Guan eng, arah telunjuk pada amanah, in PH there is no big Boss, you know-noktah.

Bang non, keluar pada 8 jun, dari tempat pertapaan. masa itu cedet, dah stim, mana ingat lagi siapa bang non!!!.

Sebenarnya cedet, hanya syiok di ofis yayasan perdana, bukan di pejabat PM, sebab PM adalah DS Najib Razak. BN masih kukuh, PH bukan ancaman, hanya pesaing dalam pesta demokrasi. over to you, Tian Chua!!!, what next.

0 Response to "PM PH- Tun Dah Stim Syiok Lagi- Tak Kan Nak Lepas"

Blog Archive