Latest News

Isu MDB: Kalau Wang Benar-Benar Hilang?

1. Apa akan jadi, kalau laporan Ketua Audit Negara, mendapati sebahagian pinjaman 1MDB lesap?

6 Responses to "Isu MDB: Kalau Wang Benar-Benar Hilang?"

Anonymous said...

Ini kena tanya penjilat ahjib gor..dan blogger berbayar...

Anonymous said...

duit (pitih)meme lesap tapi barang yang dibeli dengan pitih tu masih ada.jam omega mana?masih ada?

Anonymous said...

Eh... Bro janganlah salahkan penjilatlicin ajib gor jer. Kalau pun duit tu benar hilang kita nak tau gaks... Depa tau ker idak kemana hilangnya. So ada satu lagi soalan kena tanya... Tahu atau tidak kemana hilangnya..... Sebab Tun pun ada kata.... Kerajaan pimpinannya pyn pernah juga ada kehilangan duit berbillion ..katanya...dan beliau tahu kemana perginya... So gone case skrang dah.... Ramai rakyat pun tak tahu kerajaan sblum ni pun pernah rugi...jadi amacam kalau aku panggil hang penjilat licin Tun...ok tak. Ceritanya biarlah keluar dulu semua jawapan... Ada atau tak..betul atau salah...dari berkata2 membuat tohmahan.... Tak datang pahala derr...

Anonymous said...

Bro 2:52

The question is about PROBABILITY! In ANTICIPATION of the possibility of worst-case scenario.

Its not about PRE-EMPTING to JUSTIFY. (Tidak sampai menghukum)

Tapi kan kalau semua orang pikir macam lu, tidak ramai yang akan berani menempah risiko.

Aku tak kenal Bro AYT, tapi aku rasa its a fair question bab kita diberi pilhan supaya kita boleh persiap Plan A, B atau C,D,E sekali pun. Pandangan aku lah jangan marah ye.

Miss Vee said...

This Is What Women Really Want !!
>>> KLIK HERE !! <<<

Anonymous said...

Apa kata kalau x de duit yg hilang. All is accountable for?

Blog Archive